Despre noi

Suntem Inova Creative Translations, o echipa de traducatori autorizati ce isi propune satisfacerea nevoilor clientilor la cele mai inalte standarde prin : traduceri profesioniste, domenii variate, promptitudine si seriozitate.

In cei 5 ani de experienta am invatat ca cea mai stringenta problema a clientilor este TIMPUL.
In 90% dintre cazuri, toti au nevoie de traduceri « ieri », traducerea fiind in general ultimul lucru la care s-au gandit inainte sa :

  • plece din tara in vacanta cu o masina in leasing sau imprumutata
  • inregistreze autoturismele cumparate in strainatate, pentru aceasta trebuind sa traduca certificatele de inmatriculare, precum si factura/contractul de achizitionare ale acestora
  • plece la lucru sau studii in strainatate,
  • mearga la controlul medical cu retete obtinute in strainatate,
  • inregistreze in contabilitate facturi in limbi straine sau contracte incheiate cu parteneri straini.

 

Segmentul nostru de piata tinta este cel al companiilor a caror activitate se intinde peste granitele tarii, aspect care este reflectat si in portofoliul de clienti. 

In cadrul economiei globale, este vital pentru companiile mari de a-si cunoaşte pieţele externe bine, astfel incat să poată sa isi poata adapta produsele si efortul de marketing pentru pietele locale externe. 

Un prim pas al acestui aspect constă în realizarea de cercetari ample pe piata internationala care sa-i genereze obtinerea de rezultate semnificative. In scopul de a face acest lucru, materialele trebuie sa fie traduse in limbile de pe pietele vizate. Raspunsurile primite de la partenerul extern trebuie apoi sa fie traduse inapoi in limba materna pentru revizuire si analiza. 

Prin urmare, este foarte important ca intrebarile sa fie traduse corect, altfel acuratetea raspunsurilor la intrebari ar putea fi afectata in mod negativ. Pasul urmator este de a traduce legislatia tarilor respective, precum si a caracteristicilor produselor si serviciilor in limba tarii in care se doreste dezvoltarea afacerii.

De asemenea, invesitorii straini, pentru un control cat mai amanuntit al activitatii desfasurate in tara noastra si pentru o cat mai buna cunoastere a intregului proces, traduc in limba materna diverse documente cum ar fi diverde rapoarte ale societatii sau legislatia tarii noastre.

 

La Inova Creative Translations avem un regulament bine stabilit de a furniza servicii de traducere exacte pentru diverse domenii ale econimoiei de piata. Lucram numai cu traducatori calificati in limba materna, care au un fundal bine stabilit in domeniul de traducere respectiv. O traducere incorecta poate provoca o mare de confuzie si reprezinta un cost enorm. Acesta este motivul pentru care depunem toate eforturile pentru a selecta cel mai adecvat traducator cu o cunoastere aprofundata a domeniului.

Traducatorii nostri, de asemenea, adera la politica noastra de stricta confidentialitate. 

 

Oferim servicii de traducere intr-un numar tot mai mare de limbi, de la vest si est-europene, la Orientul Mijlociu si limbi orientale. De asemenea, oferim servicii de traduceri din aceste limbi în limba romana, precum si diverse combinatii de limbi: traducere engleza – franceza; traducere – germana –spaniola, traducere rusa – engleza, etc.

 

Eficienta traducatorilor nostri este un atu cu care am convins clientii pana in prezent.


CALITATEA traducerilor este sine qua non. Traducatori cu experienta, majoritatea nativi sau cu studii/ experienta de lucru in strainatate.

O prima colaborare cu noi va va convinge !

Noutati traduceri

04/10/2012 -  Incepand cu luna octombrie 2012 Biroul de Traduceri INOVA isi deschide un nou punct de lucru de trad ...  >> mai mult
23/08/2012 -  Incepand cu luna iunie 2012 ne-am deschis o noua locatie in Municipiul Cluj Napoca. Pentru traducer ...  >> mai mult
23/08/2012 -  Incepand cu luna mai 2012 ne-am deschis un nou birou de traduceri in Municipiul Iasi. Pentru traduce ...  >> mai mult

Servicii traduceri

Traduceri legalizate

De cate ori ati mers la judecatorie, administratia financiara, primarie, registrul comertului, banca ...  >> mai mult

Traduceri autorizate

Inainte sa efectuati o traducere verificati daca traducatorul respectiv este autorizat pentru a efec ...  >> mai mult

Facebook

Inova Creative Translations - centru de traduceri autorizate si legalizate modern care detine experienta si calificarea profesionala necesare satisfacerii nevoilor clientilor la cele mai inalte standarde.